Vrijgezellenfeest organiseren Outstanding Events

Vrijgezellenfeest organiseren?
Hier vind je allerlei handige tips en info voor het organiseren van een geslaagd vrijgezellenfeest.

Help   Sitemap   Contact

   
 

Vrijgezellenfeest tips en opdrachten

Help, ik moet een vrijgezellenfeest organiseren!

Dus jij bent aangewezen als vrijwilliger om een vrij gezellig vrijgezellenfeest te verzorgen? Ben je mooi klaar mee. Gelukkig laten we je niet in je eentje aanmodderen. Volg het volgende acht-stappenplan en je vriend(inn)en zullen je na afloop van het vrijgezellenfeest snikkend van dankbaarheid om de hals springen.

  • Organiseer het vrijgezellenfeest met z'n tweeën.
  • Bepaal wie je uitnodigt op het vrijgezellenfeest.
  • Bepaal de datum van het vrijgezellenfeest.
  • Bepaal het budget voor het vrijgezellenfeest en de opdrachten.
  • Bepaal de feest locatie.
  • Okee, regel 't maar.
  • Bezorg de vrijgezel een fantastisch vrijgezellenfeest.
  • Laat het vrijgezellenfeest niet uit de hand lopen.

Stap 1. Organiseer het vrijgezellenfeest met z'n tweeën.

Zoek om te beginnen een medeslachtoffer voor het organiseren van het vrijgezellenfeest, zodat je het zware werk kunt verdelen. Twee weten meer dan één en vele handen maken licht werk en zo. Bijkomend voordeel is dat je samen kunt 'vergaderen' onder het genot van enkele welverdiende alcoholische versnaperingen. Begin op tijd! Vrijgezellenfeest activiteiten en locaties voor het vrijgezellenfeest moeten vaak maanden van tevoren geboekt worden.

Stap 2. Bepaal wie je uitnodigt op het vrijgezellenfeest.

Verzamel een gezellige club vrienden of vriendinnen. Ga daarbij niet af op je eigen oordeel, maar vraag je af wie de vrijgezel zelf zou uitnodigen. Schroom niet om notoire raddraaiers thuis te laten. Je hebt altijd figuren die een leuk feest kunnen verpesten met gebral, haantjesgedrag en alcoholmisbruik. Gewoon 'vergeten' uit te nodigen die lui. O ja, druk alle deelnemers op het hart dat ze geen woord over het vrijgezellenfeest loslaten tegen het feestvarken.

Stap 3. Bepaal de datum van het vrijgezellenfeest.

Probeer het vrijgezellenfeest minstens twee weken voor de bruiloft te houden. Dit geeft de vrijgezel voldoende tijd om uit te rusten (ahum) van alle inspanningen. Nodig de deelnemers ruim van tevoren uit. De kans is dan het grootst dat iedereen vrij is op de feestdag.

Stap 4. Bepaal het budget voor het vrijgezellenfeest.

Hoeveel ga je uitgeven? Als je eerst een hapje wilt eten en daarna de kroeg in, red je het niet met 50 euro peepee. Laat staan als je het in je hoofd hebt gehaald om 's middags iets actiefs te doen. Denk ook aan de kosten van vervoer. Regel een taxibusje of kijk pa lief aan. Stel prioriteiten. Begin met het regelen van de onmisbare onderdelen en vrijgezellenfeest opdrachten. In volgorde van belangrijkheid zijn dat: 1. drank 2. alcoholische versnaperingen en 3. iets te drinken. Houd er rekening mee dat een verre neef of oude schoolvriend waarschijnlijk minder diep in de buidel zal willen tasten voor het vrijgezellenfeest dan broers/zussen en beste vrienden.

Stap 5. Bepaal de feest locatie.

Open deur misschien, maar kies een locatie die gezellig is of waar je het samen gezellig kunt maken. Moeten er mensen van ver komen, kies dan een centraal gelegen plek. De locatie is natuurlijk ook afhankelijk van je plannen en welke opdrachten je op het vrijgezellenfeest wilt organiseren. Bergbeklimmen in Sneek zal lastig worden, evenals zeevissen in Roermond.

Stap 6. Okee, regel 't maar.

Neem eerst een optie bij de feestlocatie(s) en maak je boeking pas definitief als alle deelnemers hebben gedokt. Vraag een schriftelijke bevestiging van alle afspraken die je maakt met activiteitenbureaus voor eventuele  vrijgezellenfeest opdrachten en restaurants voor het vrijgezellenfeest.

Stap 7. Bezorg de vrijgezel een fantastisch vrijgezellenfeest.

Vandaag draait alles om de vrijgezel. Bezorg hem of haar een fantastische dag, mannen willen bijvoorbeeld graag wat anders doen dan vrouwen met een vrijgezellenfeest. Zelf treed je op als kleuterleidster ( 'zijn we er allemaal?' ), groepsleider ( 'wij hadden hier gereserveerd geloof ik' ), spreekstalmeester ( 'en daarom, geacht feestvarken, heffen wij vandaag het glas' ), penningmeester ( 'de pot is weer op, dokken graag' ) en vaderfiguur ( 'zou je niet eens aan de cola gaan?' ). Voorzie de vrijgezel op gezette tijden van een drankje. De ervaring leert dat de anderen dan schoorvoetend volgen, uit solidariteit.

Stap 8. Laat het vrijgezellenfeest niet uit de hand lopen.

Je vrijgezellenfeest is pas geslaagd als je over vijftig jaar, gezeten in je luie stoel bij het knapperend haardvuur, tegen je kleinzoon (die bij je op schoot zit) kunt zeggen: 'Ja jongen, dat was nog eens een vrijgezellenfeest. Zo worden ze anno 2064 niet meer gevierd.' Kenmerken van een niet-geslaagd vrijgezellenfeest: kotsende feestgangers, agressieve feestgangers, feestgangers die dingen vernielen, strippers die de vrijgezel onoirbare handelingen laten uitvoeren die worden vastgelegd op video. Kortom alles waar je later spijt van krijgt. Kenmerken van een wel-geslaagd vrijgezellenfeest: samen leuke dingen doen, lol trappen, samen drinken, samen de vrijgezel een fijne dag bezorgen. Als daarbij de alcohol rijkelijk vloeit, wat resulteert in gepaste dronkenschap, so be it. Zorg daarom dan ook altijd voor de juiste benodigdheden zoals een passende outfit, genoeg drank en een rugtas voor het meenemen van drankjes. Een geslaagd vrijgezellenfeest vereist de juiste voorbereiding.

Wijze raad

Even zonder gekheid: waren jullie van plan de vrijgezel uit te dossen als holbewoner, roodkapje, melkmeisje of travestiet? Een wijze raad: doe het niet. Het is echt niet grappig. Voor de groep zelf is de lol er na ongeveer een kwartier af. En argeloze omstanders liggen al helemaal niet dubbel van het lachen. Die hebben alle mogelijke creaties al zes keer voorbij zien komen, inclusief het poesie-album, de condooms en de wip. Louter koele, ja zelfs afkeurende blikken zullen je deel zijn. Er zijn zelfs al uitgaanscentra die lollig uitgedoste vrijgezellenclubs weren. Zegt genoeg hè. Dus.

Naar boven

U bevindt zich hier:

Tips

Beginpagina


Bent u op zoek naar vrijgezellenfeest tips of bent u op zoek naar inspiratie voor opdrachten op een vrijgezellenfeest? De leukste en handigste tips voor vrijgezellenfeesten vindt je hier! Succes met het vrijgezellenfeest organiseren en vergeet niet te genieten van de voorpret!

 


Feestassistent

Sitemap | Bedrijf aanmelden | Disclaimer | Links | Copyright 2020 © Website door Delta IT