casserole-kookworkshops
Uitgelicht Gezellige Kookworkshops

Culinaire kookworkshops voor grote en kleine gezelschappen. De workshopslocaties bevinden zich in Eindhoven, Veghel en SInt-Oedenrode.

Meer over Gezellige Kookworkshops
Hoog in de lucht

Lees meer
Gezellig & Smakelijk

Lees meer

Het leukste bingo spel voor op je vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest heb je niet elke dag. Daarom is het belangrijk dat alles goed geregeld is en de dag vol zit met de leukste activiteiten en bezigheden. Naast er lekker op uit gaan kun je ook altijd tijd vrijmaken om een van de leukste online bingo spellen van Nederland te spelen! Met de online bingo kun je jezelf niet alleen een hele tijd vermaken maar ook zijn er binnen de bingo verschillende prijzen en jackpotten te verdienen. In dit artikel lees je meer over online bingo spelen.

Hoe speel je online bingo?

Bingo spelen bij Holland Casino Online is vrij eenvoudig. Je gaat naar de bingo website en kiest een variant die je wilt spelen. Er zijn verschillende varianten mogelijk dus kies er een die je het meeste aanspreekt. Een paar voorbeelden zijn: 30 Ball Bingo, 90 Ball Bingo, Multiple Rows, Four Corners of Outer Edge. Online bingo werkt met bingo rooms. Dit zijn online speelkamers waar meerdere spelers zijn om te spelen. Er zijn zowel gratis bingo rooms als bingo rooms waar je voor geld kunt spelen. Om te beginnen met de bingo koop je simpelweg 1 of meerdere bingo kaarten. Dat is alles!

Prijzen winnen met online bingo

Binnen de online bingo zijn er verschillende prijzen te winnen. Dit kan een gratis bingo kaart zijn of een jaar lang gratis bingo spelen. Ook zijn er jackpotten die je kunt winnen. De jackpot kan vast zijn, maar kan ook oplopen tot dat hij valt. Genoeg rede dus om alles te geven! Het leuke aan online bingo is dat je vanaf elk mogelijke locatie kan spelen en met de andere spelers in de speelkamer kan chatten via de chatbox. Al met al ideaal als je nog een extra activiteit nodig hebt voor je vrijgezellenfeest. Dus waar wacht je nog op? Verras jezelf of een ander met een bingo kaart en speel voor verschillende prijzen!

Deel dit artikel met je vrienden!