rich-magic-workshop-goochelen
Uitgelicht Workshop Goochelen

Beleef een gezellige en ludieke middag met een workshop goochelen van Goochelaar Rich Magic.

Meer over Workshop Goochelen
Feesten & Fun

Lees meer
Ondeugend

Lees meer

Leuke activiteiten om de dag na je vrijgezellenfeest te doen?

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Een vrijgezellenfeest met al je vriendinnen waarbij je even helemaal los kan gaan voor de bruiloft. Dat klinkt wel als iets heel erg leuks. Heel vaak duurt een vrijgezellenfeest heel erg lang en ben je de dag erna heel erg moe en willen jij en je vriendinnen het liefst de hele dag in jullie badjassen zitten. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Je kunt de dag na je vrijgezellenfeest net zo leuk maken als de dag ervoor. Plan een dag vol met leuke dingen en verleng het feest. Maar wat is er nou eigenlijk leuk om te doen op de dag na je vrijgezellenfeest? Welke activiteiten zijn aan te raden?

Goede maaltijd na een drukke dag

Vrijgezellenfeesten zijn vaak erg druk en intensief en kunnen voor vermoeidheid of misschien zelfs een kater zorgen. Het is daarom handig om een goede maaltijd te eten na zo een dag als deze. Ga bijvoorbeeld brunchen met je vriendinnen of je verloofde. Die zullen zich immers net als jou voelen na de dag ervoor. Of misschien is een high tea of een high wine meer iets voor jou. Of als je het leuk vindt om te koken kun je thuis zelf een uitgebreide maaltijd koken en deze daarna lekker op de bank opeten, dan hoef je de deur niet uit en kun je alsnog lekker lui in je badjas blijven lopen.

Leuke wandeling op het strand of toch liever een dagje relaxen?

Wat bijvoorbeeld ook heel erg leuk is om te doen, en als het weer het natuurlijk toelaat, is een lange strandwandeling. Niets is zo fijn als lekker kunnen uitwaaien op het strand na een drukken en misschien wel stressvolle dag. Je kunt natuurlijk zelf wandelen, maar met je verloofde over het strand lopen en achteraf een warme chocolademelk drinken is misschien nog wel leuker. Als het nou een dag is met alleen maar regen, dan is het niet leuk om het huis uit te gaan. Steek wat kaarsjes aan, doe een lekker warme outfit aan een kruip de bank op. Ga lekker een filmmarathon houden met je favoriete snacks en drinken en rust uit van de leuke, maar vermoeiende dag ervoor.

Deel dit artikel met je vrienden!