Uitgelicht Silverstone Partycenter

Gaat een van uw vrienden binnenkort trouwen en bent u op zoek naar de ultieme locatie voor een geslaagd en onvergetelijk vrijgezellenfeest? Bij ons kunt …

Meer over Silverstone Partycenter
Hoog in de lucht

Lees meer
Sportief & Actief

Lees meer

Vrijgezellenfeest in coronatijd organiseren: inspirerende tips!

De coronacrisis heeft enorme invloed op ons dagelijkse leven. Waar we het normaal helemaal niet vreemd vonden om uitstapjes te maken en hier nog geen twee seconden over na hoefden te denken, moeten we nu elk uitstapje op de juiste manier organiseren. Mondkapjes dragen, voldoende afstand houden en natuurlijk ook de huidige maatregelen in de gaten houden. Tijdens de huidige strenge lockdown is er vrij weinig mogelijk, maar we hopen natuurlijk allemaal op versoepelde maatregelen als we wat verder in 2021 terecht komen. En bij ietwat versoepelde maatregelen is er gelukkig meer mogelijk dan je nu denkt. Ben jij toe aan een heerlijk uitstapje en wil je binnenkort een vrijgezellenfeest organiseren? Hier zijn enkele inspirerende tips voor coronaproof uitjes! 

Bubbelbal 

Nu we toch al gewend zijn aan persoonlijke bescherming, mag de bubbelbal eigenlijk niet ontbreken in de coronatijd. Dit zijn luchtbellen waarin je kunt voetballen. Bijkomend voordeel is dat je altijd voldoende afstand houdt. Of je nu samen een potje voetbalt of niet. Bovendien past zo’n bubbelbal natuurlijk helemaal in het coronabeeld. Dit is een hilarische activiteit op ieder vrijgezellenfeestje. Of je nu op zoek bent naar een activiteit voor mannen of vrouwen en of jullie nu voetballiefhebbers zijn of niet. Bubbelbal zorgt gegarandeerd voor veel hilariteit. Bovendien kost het vrij weinig ten opzichte van andere vrijgezellenactiviteiten. Daarnaast is overtredingen maken nu éindelijk toegestaan. Sterker nog: deze zijn nodig om het spel te winnen. 

BBQ’en in de natuur 

Ben je op zoek naar een coronaproof vrijgezellenuitje in de zomer van 2021? Goed nieuws! De kans is namelijk groot dat veel maatregelen versoepeld zullen worden de komende zomer. Niet alleen omdat steeds meer mensen gevaccineerd worden, maar ook omdat de weersomstandigheden van grote invloed lijken te zijn op het virus. Daardoor is de kans groter dat je een relatief groot feest in de buitenlucht kunt houden deze zomer. 

Hou er wel rekening mee dat de kans maar klein is dat corona echt verdwijnt het aankomende jaar. Hoogstwaarschijnlijk zullen we wel met soepelere maatregelen moeten blijven leven. Zeker als we spreken over de zomer. De geschiedenis leert ons echter dat bij soepelere maatregelen veel buitenshuis weer mogelijk is. Een BBQ partijtje in de buitenlucht is dan ook een prima idee wanneer je meer mensen dan normaal wilt uitnodigen. Alles wat je nodig hebt is een groot weiland en je kunt aan de slag gaan. BBQ’en in de natuur is bovendien ook nog eens gewoon heerlijk. Je kunt makkelijk afstand houden, genieten van de lekkerste gerechten en een hapje en een drankje doen. 

Wil je na het dineren ook nog even een dansje wagen of wat spelletjes doen? Ook dat is toegestaan, mits de afstand bewaard wordt. Zorg er daarnaast ook voor dat er indien er meer contact is ook mondkapjes worden gedragen. De kans is groot dat mondkapjes ook in 2021 nog verplicht zullen blijven. Mondkapjes kopen is dan ook een slim idee om van tevoren alles al klaar te leggen. Indien dit toch door enkele mensen wordt vergeten, hoeft dit niet voor dilemma’s te zorgen op het vrijgezellenfeest.

Deel dit artikel met je vrienden!