Uitgelicht Silverstone Partycenter

Gaat een van uw vrienden binnenkort trouwen en bent u op zoek naar de ultieme locatie voor een geslaagd en onvergetelijk vrijgezellenfeest? Bij ons kunt …

Meer over Silverstone Partycenter
Racen, karten en quads

Lees meer
Ondeugend

Lees meer

Hoe kun je je feestlocatie ‘slim’ maken met behulp van smart home apparaten

Wanneer je als partyplanner een feest organiseert op een feestlocatie, wil je natuurlijk dat alles helemaal goed verloopt. Je probeert daar voor te zorgen door alles tot in de puntjes voor te bereiden. Toch zijn er soms dingen waar je geen invloed op hebt. Het is belangrijk om er voor te zorgen dat het risico dat er iets onverwachts gebeurt beperkt blijft. 

Onderscheid jezelf door veilig en sfeervolle feestjes te organiseren

Een beroep als partyplanner wordt steeds populairder, dit betekent dus ook dat er steeds meer concurrentie bij komt voor de bestaande partyplanner. Hoe zorg je dan toch dat mensen toch bij jou uitkomen om hun feesten en partijen te laten organiseren? Uit ervaring kunnen wij vertellen dat de meeste mensen die een partyplanner inhuren een leuke feestlocatie willen, waar ze lekker kunnen dansen en zich vooral over geen enkel punt zorgen hoeven te maken. Alles moet dus goed geregeld zijn en het moet georganiseerd worden op een veilige en sfeervolle locatie. 

Er zijn verschillende manieren hoe je dit als partyplanner kunt doen. Je kunt bijvoorbeeld investeren in slimme thermostaat producten. Daarmee zorg je er voor dat een heleboel dingen geautomatiseerd worden. Met deze producten kun je allerlei dingen doen. Je kunt bijvoorbeeld op afstand muziek aanzetten door tegen de Google assistent te praten, maar dat is nog lang niet het enige wat je kunt doen met deze apparaten. 

De toegevoegde waarde van Google nest

Er zijn allerlei redenen waardoor mensen investeren in Google nest. Eén van de hoofdredenen waardoor mensen dat doen is het gemak. Je kunt door dit soort apparatuur aan te schaffen namelijk een hoop dingen gemakkelijker maken dan vroeger. Als je bijvoorbeeld zin hebt in een muziekje zeg je dat tegen je ‘slimme’ assistent en die zet dan automatisch door naar de verzoeklijst van de DJ. Dit kan dus ook erg handig zijn om de feestende gasten zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Er zijn nog een hoop andere dingen waarmee je ervoor kunt zorgen dat jouw feesten en partijen een stuk makkelijker worden gemaakt. Als je last hebt van slecht internet op de locatie kan het aanschaffen van Google wifi je leven een stuk makkelijker maken. Google wifi zorgt er namelijk voor dat je overal op de locatie een goed wifi signaal hebt. De oorzaak van slechte wifi op locatie is vaak een verouderde router of te dikke muren of plafonds. Door Google wifi aan te schaffen, zorg je ervoor dat je overal op locatie goede wifi hebt en de DJ ook rustig andere plaatjes kan opzoeken indien gewenst. 

Het voordeel van een elektrische laadpaal op de feestlocatie

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen er voor om een elektrische auto te kopen. Dat komt door een aantal redenen. Veel mensen zijn zich er namelijk steeds bewuster van dat dit het moment is om zo duurzaam mogelijk te gaan leven. De aanschaf van een elektrische auto is een mooie stap in de goede richting. Wanneer je als partyplanner ook de optie hebt voor een feestlocatie waar een e-mobility voor elektrische auto’s aanwezig is, versterkt dat je duurzame imago. Maar het duurzame imago is niet het enige dat een positieve wending krijgt, het verbetert namelijk ook de beleving van de gasten die naar het feest komen met een elektrische auto. Zij krijgen zo namelijk het gevoel dat er aan hen is gedacht. Zo hoeven de mensen die van de andere kant van het land komen geen tussenstop te maken om hun auto op te laden. Dit scheelt weer een hoop reistijd, waardoor ze ook nog eens langer van het feest kunnen genieten. 

Deel dit artikel met je vrienden!