Uitgelicht Beachclub Natural High

Blokarten, powerkiten, kitebuggyen en een BBQ op het terras bij Beachclub Natural High op de Brouwersdam!

Meer over Beachclub Natural High
Hoog in de lucht

Lees meer
Sportief & Actief

Lees meer

De meest voorkomende ongelukjes tijden vrijgezellenfeesten

Een vrijgezellenfeest is vaak een super leuk feest waarbij vrijwel iedereen alcohol nuttigt. Op het moment dat er mensen onder invloed zijn van alcohol, zit een ongelukje in een kleine hoekje. Dit is helemaal niet vreemd want door alcohol ga je nou eenmaal minder goed functioneren. In dit artikel vertellen we jou over een aantal veel voorkomende ongelukjes tijdens vrijgezellenfeesten.

Twee veel voorkomende ongelukjes

Dat er ongelukjes gebeuren als er veel mensen alcohol drinken is wel duidelijk, maar welke ongelukjes er precies gebeuren is voor veel mensen onduidelijk. Om te beginnen is hier een voorbeeld, je bent lekker aan het drinken en dansen met je telefoon in je handen. Plotseling loopt er iemand tegen je aan, het hoeft helemaal niet hard te zijn maar je reactievermogen is door de alcohol erg verslechterd. Je laat je telefoon hard op de grond vallen en pakt het toestel snel weer op, en ja hoor, er zit een barst in je scherm. Zo snel kan het al gaan. Indien je in het bezit bent van een iPhone acht, kun je gemakkelijk op het internet zoeken naar: Scherm repareren van een iPhone 8. Dan zie je honderden bedrijven die de service telefoonscherm repareren aanbieden en jou met jouw probleem kunnen helpen. Daarnaast kan het toestel op een vervelende manier vallen. Dit zal resulteren in een ongeluk. Het kan namelijk zo zijn dat er iemand een valt en bijvoorbeeld iets breekt. Dit zal het hele feestje even verpesten maar het is op dat moment wel van belang dat er mensen zijn die hem of haar te hulp schieten. Hulpdiensten inschakelen is afhankelijk van de pijnklachten die het slachtoffer ervaart, maar dit zal een smet op de avond zijn.

Drinken over elkaar heen laten vallen

Helaas kan het ook zo zijn dat er een ander een drankje over jou heen wordt gemorst. Hierdoor kan er zelfs een hevige ruzie ontstaan. Natuurlijk gebeurd het meestal niet expres, toch is het altijd vervelend als je ergens op een feestje bent en je hele kleren zijn nat van het drinken van iemand anders. Voor veel mensen is dit geen probleem, er wordt even sorry gezegd en het kan weer door. Toch is het voor sommige mensen wel een groot probleem, helemaal als er alcohol in het spel zit worden er een aantal mensen erg snel agressief. Dit wilt natuurlijk niemand op zijn of haar eigen vrijgezellenfeest en daarom is het ook verstandig om zo een soort ruzie op een ander moment uit te praten. Niet alleen daarom is het handiger, maar het is ook handiger om het feit dat beide partijen dan nuchter zijn, de kans is dan een stuk kleiner dat het nog steeds eindigt in een ruzie. Kortom als je op een vrijgezellenfeest bent is het verstandig om je telefoon in je zak te houden, stabiel op je benen te staan en je drinken goed onder controle te houden. Dit is enkel erg lastig wanneer je alcohol drinkt en hierom gaat dit vaak fout.

Het begaan van een misstap

Naast dat het mogelijk is dat er ruzies ontstaan, komt het ook geregeld voor dat de één van beide partijen jaloers wordt. Helaas is dit in veel gevallen bijna niet te voorkomen. Dit komt doordat er tijdens een vrijgezellenfeest in de meeste gevallen veel aandacht uitgaat naar de vrijgezel. Dit komt daarnaast natuurlijk ook doordat de vrijgezel in de meeste gevallen apart is aangekleed. Hierdoor zullen er veel meer ogen gericht zijn op de betreffende vrijgezel. Echter, dit kan voor de partner van deze persoon natuurlijk ontzettend vervelend zijn. Tenminste, als hij of zij jaloers is aangelegd. Ben je van plan om binnenkort een vrijgezellenfeest te vieren? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om hier rekening mee te houden. Hierdoor is de kans namelijk groot dat je vervelende situaties voorkomt.

Deel dit artikel met je vrienden!